Sierwerken

Sierwerken

Als Orlando aan sierwerk denkt dan denkt hij aan Boncreat. Boncreat is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke Betonlook, Metal Stucs, Glamour Stucs, Roest Stucs, met coatings geschikt voor vloeren, wanden, badkamers, meubels, keukens, trappen, deuren, aanrechtbladen et cetera.. De Boncreation producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling en ze zijn waterdicht. De waterdichtheid is een unieke eigenschap ten opzichte van andere producten op de markt. Als specialist in sterke kant en klare minerale afwerkingen en maken wij afwerkingen met een hoge decoratieve waarde die geschikt zijn voor vrijwel iedere ondergrond en ruimte in woning en bedrijf. BONCREAT producten blinken uit in: creativiteit, kwaliteit, gebruiksgemak, verwerkingseenvoud, kleurdiversiteit, toepassingsmogelijkheden.

Hoogwaardig product op basis van een cement en een hars

Boncreat is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt Boncreat niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en makkelijk reinig baar is.

De voordelen van Boncreat sierwerken

  • Van nature 100% waterdicht
  • Ideaal en fraai, ideaal voor iedere ruimte in uw woning of bedrijf
  • Het perfecte alternatief voor tegels in natte ruimtes!

Boncreat toepassingen

Door deze unieke samenstelling en ontelbare mogelijkheden in kleuren is Boncreat een ideaal product voor ieder oppervlakte in uw huis. De Boncreat kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Hierdoor zijn de producten geschikt voor o.a muren, meubels, aanrechtbladen en trappen.

Giorgio Graesan toepassingen

Met deze stucco op basis van marmer en kalk zijn eindeloze structuurmogelijkheden te realiseren. Van een verweerde betonlook tot meer decoratieve afwerkingen. Systemen als Pietra Zen, Bamboo, Cemento Naturale en Pietra Spaccata, maar ook eigen creaties behoren tot de Istinto mogelijkheden. Istinto maakt iedere wand uniek.

Diensten

Stukadoor

Neem contact op