Ornamenten

Ornamenten

Ook ornamenten kunnen een mooie toevoeging zijn in de afwerking van uw wanden en plafonds of patronen op het plafond zelf. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve rozetten rondom de bevestiging van een hanglamp. Om de authentieke stijl van een oud huis te behouden, zijn stucwerk ornamenten de perfecte oplossing.

Ornamenten en lijsten restaureren

Heeft u al lijsten en ornamenten in uw woning, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken, dan kunt u deze laten restaureren door Orlando Jacobs. Onze stukadoor uit de regio Venlo zorgt ervoor dat uw lijsten en ornamenten na het restaureren er weer uitzien zoals ze eruit zagen toen ze voor het eerst werden aangebracht. Zo krijgt uw woning weer dezelfde chique uitstraling als voorheen.

Stucwerk van ornamenten en sierlijsten

Of u nu een groothandel bent of een zelfstandige klusser, bij Orlando Jacobs vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Sierlijsten zijn bijvoorbeeld decoratieve lijsten langs het plafond of patronen op het plafond zelf. Die lijsten kunnen allemaal van stucwerk gemaakt worden, zodat ze op dezelfde manier bewerkt kunnen worden als de rest van de kamer. Ook een lambriseringslijst om uw wand in twee afzonderlijke delen te splitsen, kan een bijzonder mooi resultaat geven. Op de foto’s op deze pagina ziet u een mooi voorbeeld van het werken met lambriseringslijsten. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om onder en boven deze lijst met verschillende afwerkingen van stucwerk aan te brengen.

Strakkere sierlijsten in nieuwere huizen

In nieuwere huizen worden vaak wat strakkere lijsten gebruikt, bijvoorbeeld in de hoek tussen het plafond en de muur. Zulke sierlijsten geven een chique en verzorgd uiterlijk aan uw huis, zonder dat het stucwerk al te nadrukkelijk in het oog springt. Meer weten over de plaatsing van ornamenten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Diensten

Stukadoor

Neem contact op