Buitenwerk

Buitenwerk

Ook voor uw buitengevel kan de stukadoor van groot belang zijn. Buitenmuren kunt u gemakkelijk laten opknappen door deze te laten stukadoren door een professionele stukadoor. Het stukadoren van buitenmuren is een ideale oplossing wanneer u een muur een ander aanzicht wilt geven, zonder een intensieve verbouwing te hoeven ondergaan. Daarnaast is het stukadoren van buitenwerk (waaronder buitenmuren) een goede methode om deze op te knappen als ze vuil, oud of vervallen zijn.

Stukadoren van buitenmuren

Oude muren, verslechterde gevels, tuinmuren, schuttingen en bloembakken kunnen worden gestuct en verfraaid op basis van cementgebonden mortels. De buitengevel kan vervolgens weer afgewerkt worden met fijn schuurwerk of met een sierpleister. Ook is het mogelijk om een gevel of gedeelte van een gevel te verfraaien met stucwerk in een blokverdeling. Alles wat onderhevig is aan weersinvloeden kan worden aangepakt. De afwerkmogelijkheden zijn legio: van een neutrale schuurlaag tot aan gevellijsten, maar ook sierpleisters (eventueel in kleur) of een blok- of vlakverdeling behoort tot de mogelijkheden.

Laat uw buitenmuren stukadoren

Als u buitenwerk wilt laten stukadoren, kunnen wij dit op een professionele manier voor u verzorgen. Wilt u weten hoe wij precies te werk gaan? Neem dan contact met ons op en stel uw vragen. Wij vertellen u alles over dit stucwerk en komen dan ook graag bij u langs.

Diensten

Stukadoor

Neem contact op